Junk snoep

Het was niet makkelijk om te beslissen of we ze ‘junk snoep’ of ‘klassiek snoep’ moesten noemen!!

Na heen en weer te hebben gedebatteerd, kwamen we tot de conclusie dat het politiek correcter zou zijn om 'klassieke snoepjes' als eufemisme te gebruiken, in plaats van ze te adverteren als 'junksuikergoed'! Kom op! Ben je gechoqueerd? We hebben het over alle nare snoepjes waar we allemaal mee zijn opgegroeid en die de meesten van ons nog steeds graag af en toe eten!

We hebben het over de felgekleurde junk-dingen zoals snoep kersen, frambozen of bananen, de taaie cola-flessen of neon marshmallows, de overdreven zure snoepjes die je doen grimassen, de winegum-smileys, de dropkatten en -beren enz.

Of we ze nu junk of klassiek noemen, het maakt niet uit! We hebben het over het soort snoep waarvan je beter af bent als je de ingrediënten niet kent en ook niet wordt geïnformeerd over hun productieproces!

Candy Freaks biedt een grote selectie 'junk candy' aan tegen een zeer redelijke prijs... Kijk maar eens in onze online winkel onder 'classic candy': laat ons u helpen uw slechte gewoonten te bevredigen!

Dutch
Sale

Unavailable

Sold Out