Over ons

Bij Candy Freaks draait het allemaal om het hebben van opties. Wij zijn de snoepwinkel met de grootste selectie zelfbedienings bulk biologische snoepjes in Europa, hoewel onze belangrijkste focus op en natuurlijk ook een uitstekende keuze aan klassieke snoepjes biedt!

Wij zijn van mening dat de meeste van onze klanten streven naar een gezondere levensstijl en de voorkeur geven aan biologische snoepjes van hoge kwaliteit, maar op een 'speciale' dag ben je misschien in de stemming voor dit 'chemisch ontworpen snoep' uit je kindertijd ... Candy Freaks is hier om je 'slechte gewoonten' te bevredigen terwijl je ze probeert te verbeteren door middel van gezondere en smakelijkere opties.

Candy Freaks is ook de eerste snoepgroothandel en -retailer geworden die zich inzet voor het opleiden van jongeren over de wereld van de snoepproductie. Onze educatieve benadering is bot, eerlijk, transparant en soms schokkend. Ons doel is om de jeugd van tegenwoordig te beïnvloeden om door meer kennis en bewustzijn een beter eetpatroon te ontwikkelen.

Wat voor soort snoep zou je willen hebben? Klassiek? natuurlijk? Biologisch? Suikervrij? Gelatinevrij? Glutenvrij? Zuivel vrij? Vegetarisch? Veganistisch vriendelijk? halal? Koosjer? We hebben het allemaal.

Ingrediënten lijst

 

Biologisch snoep              Natuurlijk snoep                Klassiek snoep 

Dutch
Sale

Unavailable

Sold Out